Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , » Ανάλυση αγώνα Σουόνσι vs Σαουθάμπτον 13/2

Ανάλυση αγώνα Σουόνσι vs Σαουθάμπτον 13/2

Written By Unknown on Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 | 10:30 π.μ.

Ανάλυση αγώνα Σουόνσι vs Σαουθάμπτον

Ένας ακόμα αγώνας για την 26η αγωνιστική της Premier League μεταξύ δυο άνισων ομάδων. Η Σουόνσι βρίσκεται μόλις στην 16η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς διαφορά από την 7η Σαουθάμπτον. Πρέπει να προσθέσουμε πως οι δυο ομάδες είναι αήττητες για αρκετό καιρό χάρη στις πολύ καλές άμυνες που διαθέτουν, έτσι αναμένουμε ένα σκληρό και κλειστό αγώνα στο Liberty Stadium. Ο προηγούμενος μεταξύ τους αγώνας το φθινόπωρο τελείωσε με τους Άγιους να παίρνουν τη νίκη με 3-1, ενώ τον τελευταίο χρόνο κερδίζουν μόνο οι εκάστοτε φιλοξενούμενοι.

Σουόνσι

Αυτό που ίσως να ανησυχεί  την Ουαλική ομάδα πριν από τον αγώνα είναι το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να νικήσει τη Σαουθάμπτον από τότε που επέστρεψε στην Premier League, όμως αυτό μπορεί να  λειτουργήσει ως ένα έξτρα κίνητρο για να το πραγματοποιήσει. Ακόμη περισσότερο μπορεί να βοηθήσει η άφιξη του νέου προπονητή Guidolino που έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Αρχικά νίκησε 2 φορές τη Γουότφορντ εντός και την Έβερτον εκτός και έπειτα αναδείχθηκε ισόπαλη δυο φορές με την Γουέστ Μπρομ εκτός και με την Κρίσταλ Πάλλας εντός την τελευταία αγωνιστική. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού, όμως εξακολουθεί να είναι μόλις 4 βαθμούς μπροστά από την 18η Νόργουιτς, επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση στη Σουόνσι Πρώτα απ όλα είναι η άμυνα που μετά τον ερχομό του καινούριου προπονητή , ενώ παράλληλα η επίθεση πήρε μπροστά και στους τελευταίους 7 αγώνες κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε αγώνα. Ως εκ τούτου δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές από τους Ουαλούς στο σημερινό αγώνα απέναντι στη Σαουθάμπτον, εκτός από τον τραυματία μέσο Sung-Yong Ki.
Πιθανή εντεκάδα 
Fabianski – Naughton, Fernandez, Williams, Taylor – Cork, Britton – Ayew, Sigurdsson, Routledge – Paloschi

Σαουθάμπτον

Αυτό που έχουμε να πούμε για τη Σαουθάμπτον είναι  αυτό που προείπαμε στην εισαγωγή πως  βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα χωρίς καμία αμφισβήτηση, καθώς έχει νικήσει 4 φορές και έχει πάρει μια ισοπαλία στους τελευταίους 5 αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ. Αυτό το σερί την οδήγησε στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα στην 7η θέση. Έχει μόλις 4 βαθμούς διαφορά με την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξυπνά η ελπίδα των οπαδών της για μια θέση στην Ευρώπη. Αυτός που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αναγέννηση της ομάδας είναι ο τερματοφύλακας Foster, ο οποίος επέστρεψε στην αρχική σύνθεση πριν λίγο καιρό μετά από τραυματισμό και ενίσχυσε την άμυνα. Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 5 αγώνες, γεγονός που υποδηλώνει τι πρέπει να περιμένουμε σήμερα από τους Άγιους. Επιπροσθέτως εξαιτίας τραυματισμού εκτός δράσης θα μείνουν ο στόπερ Gardos, ο μέσος Davis και ο επιθετικός Rodriguez, ενώ ο μέσος Wanyama είναι τιμωριμένος.
Πιθανή εντεκάδα 
Forster – van Dijk, Fonte, Yoshida – Soares, Clasie, Romeu, Bertrand – Mane, Pelle, Long

Δείτε τις προτάσεις μας για σήμερα
SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου