Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , » Ανάλυση αγώνα Σάντερλαντ vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 13/2

Ανάλυση αγώνα Σάντερλαντ vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 13/2

Written By Unknown on Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 | 10:30 π.μ.


Ο πρώτος αγώνας της 26ης αγωνιστικής της Premier League  είναι μεταξύ της προτελευταίας Σάντερλαντ και της 5ης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες έχουν 21 βαθμούς διαφορά. Εκτός αυτού οι Κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα τελευταία, ενώ επιπλέον στον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα είχαν πάρει τη νίκη με 3-0.

Σάντερλαντ

Αυτό που ενθαρρύνει τους φιλάθλους της Σάντερλαντ ενόψει του σημερινού αγώνα είναι το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν έχει χάσει  στους τελευταίους 2 εντός έδρας αγώνες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός αυτού η ψυχολογία των παικτών του Allardyce έχει εξισορροπηστεί μετά την ισοπαλία που απέσπασαν την προηγούμενη αγωνιστική από τη Λίβερπουλ με σκορ 2-2. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα ενώ το σκορ ήταν 2-0 με την αλλαγή του Johnson και με τον πρώτο σκορερ Defoe. Πριν από αυτό τον αγώνα είχε μια ισοπαλία εντός έδρας 1-1 με τη Μπόρνμουθ και μια ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 επίσης εντός έδρας. Έτσι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 4 βαθμούς διαφορά από τη 17η Νιουκάστλ. Αυτός ο αγώνας εναντίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μεγάλη σημασία για τη Σάντερλαντ και ο Allardyce ανακοίνωσε πως θα παρατάξει την ίδια εντεκάδα με αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στους Κόκκινους, εκτός από τον Lens που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Watmore στο αριστερό άκρο. Εξαιτίας τραυματισμών θα είναι εκτός δράσης οι αμυντικοί Matthews και Kaboul, ο μέσος Larsson και ο επιθετικός Borini.
Πιθανή εντεκάδα
Mannone – Jones, Kone, O’Shea, van Aanholt – Kirchhoff – Khazri, M’Vila, Cattermole, Lens – Defoe

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αντίθετα από τη Σάντερλαντ οι κόκκινοι διάβολοι από το Μάντσεστερ έχασαν 2 βαθμούς στο τέλος του αγώνα με την Τσέλσι, όπου ο επιθετικός της Τσέλσι Diego Costa κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες του Van Gaal έχασαν την ευκαιρία να νικήσουν 3η συνεχόμενη φορά μετά από τις νίκες εναντίων της Ντέρμπι στο FA Cup εκτός έδρας με 3-1 και εναντίων της Στόουκ  με 3-0 για το πρωτάθλημα. Αυτές οι δυο καθαρές νίκες είχαν εξυψώσει το ηθικό της Γιουνάιτεντ ενόψει του ντέρμπι στο Stamford Bridge, όπου έπαιξε πολύ καλύτερα από την περυσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι. Ο στόχος της Γιουνάιτεντ για την 4η θέση απέχει 6 βαθμούς πλέον και η εμπιστοσύνη απέναντι στο van Gaal επανέρχεται. Παράλληλα  να αναφέρουμε ότι υπάρχουν φήμες τον τελευταίο καιρό πως το καλοκαίρι θα αντικατασταθεί από τον Μουρίνιο. Όσον αφορά τους τραυματισμούς τον αγώνα θα χάσουν οι αμυντικοί Valencia, Shaw και Rojo και οι μέσοι  Schweinsteiger  και Young.
Πιθανή εντεκάδα 
de Gea – Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson – Carrick, Fellaini – Lingard, Mata, Martial – Rooney
SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου