Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , » Ανάλυση αγώνα Κάρπι vs Παλέρμο 30/1

Ανάλυση αγώνα Κάρπι vs Παλέρμο 30/1

Written By Unknown on Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 | 10:00 π.μ.

Ανάλυση αγώνα Κάρπι vs Παλέρμο

Από τους 3 σαββατιάτικους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Serie A θα ασχοληθούμε με την ανάλυση του αγώνα μεταξύ της 18ης Κάρπι και της 14ης Παλέρμο, οι οποίες έχουν διαφορά 6 βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι της κατηγορίας τα πηγαίνουν καλύτερα από τους αντιπάλους τους από τη βόρειο Ιταλία, έτσι έχουν αρκετούς λόγους για να αισιοδοξούν πως θα αποκομίσουν βαθμούς από αυτό τον αγώνα. Εκτός από αυτό ο μεταξύ τους αγώνας το φθινόπωρο τελείωσε 2-2, ενώ πριν 2 σεζόν στη Serie B η Κάρπι νίκησε 2 φορές.

Κάρπι

Γι αυτό στην Κάρπι πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν την Παλέρμο για πρώτη φορά στην Serie A, ειδικά  όταν αυτή η νίκη θα τους βάλει πάλι στο παιχνίδι της παραμονής στην κατηγορία, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή έχουν 5 βαθμούς λιγότερους από την 17η Σαμπτόρια. Μόλις πριν 2 αγωνιστικές φαινόταν πως η Κάρπι δεν έχει μοίρα στην κατηγορία, όμως πήρε μια ισοπαλία και δυο νίκες, έτσι τώρα είναι πιο αισιόδοξη. Ακόμα περισσότερο  από τη στιγμή που στους τελευταίους δυο εκτός έδρας αγώνες κατάφερε να κόψει βαθμούς από Λάτσιο και Ίντερ, ενώ ενδιάμεσα σε αυτούς τους αγώνες νίκησε την Ουντινέζε και τη Σαμπτόρια.Το κεφάλαιο που διαθέτει η Κάρπι είναι ο προπονητής Castori, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στο τέλος του χρόνου και έχει μόλις δυο ήττες στην Serie A, ενώ στο κύπελλο πέρασε στα προημιτελικά. Η Κάρπι είχε πολύ έντονη μεταγραφική περίοδο  όπου αντάλλαξε 7 παίκτες, ενώ αγόρασε και άλλους 8 καινούριους. Από αυτούς μόνο ο στόπερ Suagher και ο επιθετικό Mancosu έχουν θέση βασικού. Όσο αφορά τις απουσίες εξαιτίας τραυματισμού εκτός δράσης θα είναι μόνο οι αμυντικοί Bubnjic και Letizia και μέσοι Fedele και Pasciuti (κάρτες).
Πιθανή εντεκάδα
Belec – Zaccardo, Suagher, Romagnoli, Gagliolo – Lollo, Cofie, Bianco, di Gaudio – Mancosu, Mbakogu

Παλέρμο

Η παλέρμο επίσης μπορεί να καμαρώνει λόγω του γεγονότος ότι στους 3 τελευταίους αγώνες έχει 2 νίκες, όμως ενδιαμέσα έχασε με το βαρύ 4-0 από τη Τζένοα εκτός έδρας. Δεν  μπορούμε  όμως  να προβλέψουμε ποιο πρόσωπο θα βγάλει στο γήπεδο η ομάδα απέναντι στην Κάρπι. Εκτός αυτού πρόσφατα άλλαξε προπονητή και αντί του έμπειρου Bllardini πλέον ο νεαρός Αργεντινός Scelotto ανέλαβε την ομάδα, όπου στον πρώτο του αγώνα γνώρισε τη βαριά ήττα από την Τζένοα. Πάντως αμέσως μετά νίκησε εντός έδρας με 4-1 την Ουντινέζε, γεγονός που δείχνει πως ξεπέρασε γρήγορα τις αδυναμίες της και η ίδια εντεκάδα καλείται να αντιμετωπίσει την Κάρπι. Εκτός δράσης θα είναι μόνο ο τραυματίας Bolzoni, ενώ 5 παίκτες έχουν αποκτηθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν τον Schelotto. Να προσθέσουμε πως 4 παίκτες έφυγαν τις τελευταίες μέρες, όμως το πιο συμαντικό είναι πως έφυγε επίσης και ο μόνος έμπειρος μέσος Rigoni ο οποίος μετακινήθηκε στη Τζένοα.
Πιθανή εντεκάδα
Sorrentino – Struna, Goldaniga, Gonzalez, Lazaar – Hiljemark, Jajalo, Chochev – Vazquez, Gilardino, Quaison

Δείτε τις σημερινές μας προτάσεις

SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου