Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , » Ανάλυση αγώνα Ανζέ vs Μονακό 30/1

Ανάλυση αγώνα Ανζέ vs Μονακό 30/1

Written By Unknown on Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 | 10:00 π.μ.

Ανάλυση αγώνα Ανζέ vs Μονακό

Ο πρώτος αγώνας της 23ης αγωνιστικής της γαλλικής Ligue 1  είναι το ντέρμπι μεταξύ της 5ης Ανζέ και της 2ης Μονακό, οι οποίες έχουν 5 βαθμούς διαφορά.Η Ανζέ παρά τα 5 τέρματα που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ απ την άλλη πλευρά η Μονακό διανύει πολύ καλή περίοδο στο πρωτάθλημα με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο προηγούμενος μεταξύ τους αγώνας στο τέλος του φθινοπώρου τελείωσε με τη Μονακό να παίρνει τη νίκη 1-0 εντός έδρας, ενώ πιο πριν είχαν συναντηθεί 3 φορές στη Ligue 2 με τη Μονακό να κερδίζει 2 φορές εκτός έδρας και να παίρνει την ισοπαλία εντός έδρας με σκορ 2-2.

Ανζέ

Πριν ένα χρόνο η Ανζέ νίκησε τη Μονακό στο κύπελλο με 4-3, ενώ πιο πριν  νίκησε με 3-1 εκτός έδρας. Εν το μεταξύ η Μονακό αυτή τη στιγμή είναι πολύ ανώτερη ομάδα και στην Ανζέ γνωρίζουν πως ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Επίσης το έργο τους δυσκολεύει καθώς προέρχονται από δυο ήττες σερί με τη Νις και την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παράλληλα αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του κυπέλλου μετά από την ήττα εντός έδρας από τη Μπορντό. Αυτό που δίνει αισιοδοξία στους οπαδούς της είναι το γεγονός ότι έχει χάσει μόλις μια φορά εντός έδρας και έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ σε 11 αγώνες. Ο προηγούμενος εντός έδρας αγώνας εξελίχθηκε σε εύκολη υπόθεση με την Ανζέ να νικάει με 2-0 την Καέν. Πριν από αυτό τον αγώνα είχαν 2 ήττες εκτός έδρας στη σειρά και το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν στην 5η θέση με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την 3η Νίς. Εκτός αποστολής είναι οι μέσοι Mangani, Eudeline και Auriac και οι επιθετικοί Karanovic και Dore
Πιθανή εντεκάδα 
Petric – Manceau, Traore, Thomas, Andreu – Bourillon, Saiss, Ndoye – Ketkeophomphone, Sunu, Capelle

Μονακό

Αντίθετα από την Ανζέ που βρίσκεται σε μια μικρή πτώση, η Μονακό έχει ένα μεγάλο σερί 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ την ίδια περίοδο απέκλεισε από το κύπελλο Γαλλίας 2 ομάδες μικρότερης κατηγορίας την Saint-Jean και την Εβιάν. Απ την άλλη πλευρά στο πρωτάθλημα έχει 2 νίκες στη σειρά έπειτα από 2 ισοπαλίες. Αρχικά νίκησε τη Λοριάν εκτός έδρας με 2-0 και την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας την Τουλούζ με το ευρύ 4-0. Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες του Jardim βρίσκονται πάλι στη 2η θέση της βαθμολογίας , η οποία είναι ο βασικός τους στόχος για φέτος. Δύο επιθετικοί έφυγαν από την ομάδα πρόσφατα, ο Lopes και ο El Shaaraway, ενώ απ την άλλη πλευρά αποκτήθηκε ο Vagner Love από τη Βραζιλία, όμως δεν είναι έτοιμος για 90λέπτο και πιθανότατα θα είναι στον πάγκο. Εκτός από αυτόν εκτός δράσης θα είναι οι αμυντικοί Toure και Elderson, οι μέσοι Toulalan, Traore, Bahlouli και Diran και οι επιθετικοί Cavaleiro και Traore.
Πιθανή εντεκάδα
Subasic – Raggi, Wallace, Carvalho, Coentrao – Fabinho, Bakayoko – Silva, Moutinho, Lemar – Carrillo

Δείτε τις σημερινές μας προτάσεις

SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου