Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , » Ανάλυση αγώνα Γιουβέντους vs Νάπολι 13/2

Ανάλυση αγώνα Γιουβέντους vs Νάπολι 13/2

Written By Unknown on Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 | 10:30 π.μ.


Σήμερα έχουμε ένα  μεγάλο ντέρμπι στη Serie A, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για το Scudetto. Έπειτα από 25 αγωνιστικές η Νάπολι είναι πρωτοπόρος με 2 βαθμούς διαφορά από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, ενώ η 3η Φιορεντίνα έχει μείνει 10 βαθμούς πίσω από τη Νάπολι. Ο προηγούμενος μεταξύ τους αγώνας το φθινόπωρο έληξε με τη Νάπολι να παίρνει τη νίκη με 2-1, ενώ πέρυσι η πρωταθλήτρια Γιούβεντους νίκησε και τους δυο μεταξύ τους αγώνες, όμως η Νάπολι κατέκτησε το Super Cup στην αρχή της σεζόν.

Γιουβέντους

Όλα τα στατιστικά παραμερίζονται την ώρα που οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα  και θέλουν να κερδίσουν τους βαθμούς κλειδί στη μάχη του Scudetto. Είναι γνωστό στην πρώην πρωταθλήτρια πώς βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την 1η θέση αυτή τη στιγμή και έτσι η πίεση είναι προς το δικό της στρατόπεδο σε σύγκριση με τη Νάπολι. Ωστόσο οι παίκτες του Allegri  έχουν αποδείξει αρκετές φορές ως τώρα ότι μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις πολύ καλά και θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίσουν το απίστευτο σερί 13 νίκων στο πρωτάθλημα.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο νίκησε τη Φροζιόνε 2-0 εκτός έδρας στο ρελαντί, όπου για 7ο συνεχόμενο αγώνα κράτησε την εστία της ανέπαφη. Όμως οι επόμενη αντίπαλος της είναι η πιο αποδοτική ομάδα στην κατηγορία. Ο αξιόπιστος στόπερ Chiellini δε θα αγωνιστεί και το κενό του θα καλύψει ο Rugani.  Επίσης πιθανότατα ο καλύτερος Cuadrado έχει το πλεονέκτημα για το δεξί άκρο έναντι του  Lichtesteiner, ενώ εκτός δράσης θα παραμείνουν ο στόπερ Caceres, οι μέσοι Khedira, Asamoah και ο επιθετικός Mandzukic.
Πιθανή εντεκάδα
Buffon – Barzagli, Bonucci, Rugani – Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba, Evra – Dybala, Morata

Νάπολι

Η Νάπολι είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του ντέρμπι της Serie A προερχόμενη από 8 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο αντίθετα με τη Γιουβέντους σε αυτό το διάστημα αποκλείστηκε από το Italian Cup με ήττα από την Ίντερ 2-0 εντός έδρας. Επανήλθε γρήγορα στον παλιό ρυθμό του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 4 νίκες στη σειρά.
Με αυτό τον τρόπο διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 2 βαθμούς περισσότερους από την 2η Γιουβέντους, γεγονός που σημαίνει πως αν χάσει στο ντέρμπι οι δυο ομάδες θα ανταλλάξουν θέσεις μετά από πολύ καιρό. Φυσικά στη Νάπολι θέλουν να αποφύγουν αυτή την κατάσταση και ανακοίνωσαν πολύ μαχητική και επιθετική εντεκάδα. Στην επίθεση όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στον πρώτο σκόρερ Higuain, την ώρα που η υπόλοιπη σύνθεση δε θα έχει πολλές αλλαγές, δεδομένου ότι ο Sarri δεν υπολογίζει μόνο στον Grassi.
Πιθανή εντεκάδα 
Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamsik – Callejon, Higuain, Insigne

Δείτε τις προτάσεις μας για σήμερα
SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου