Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , » Ανάλυση αγώνα Μπαρτσελόνα vs Αθλέτικο Μαδρίτης 30/1

Ανάλυση αγώνα Μπαρτσελόνα vs Αθλέτικο Μαδρίτης 30/1

Written By Unknown on Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 | 10:00 π.μ.

Ανάλυση αγώνα Μπαρτσελόνα vs Αθλέτικο Μαδρίτης

Μεγάλο ντέρμπι στην Primera μεταξύ των δυο πρώτων ομάδων της κατηγορίας, οι οποίες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών. Για την ακρίβεια η Μπαρτσελόνα έχει έναν αγώνα λιγότερο και ουσιαστικά έχει το πλεονέκτημα στη σύγκριση με τη δεύτερη Αθλέτικο. Άλλο ένα πλεονέκτημα για τη Μπάρτσα είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με 7 νίκες και την πρόκριση στο κύπελλο, ενώ την ίδια στιγμή η Αθλέτικο φαίνεται σαν να έχει χάσει τη φόρμα της και δεν έχει πανηγυρίσει νίκη τους τελευταίους 3 αγώνες και αποκλείστηκε από το κύπελλο.  Στο πρώτο μισό της σεζόν η Μπαρτσελόνα νίκησε την Αθλέτικο στη Μαδρίτη με ανατροπή 2-1, ενώ αν επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα η Αθλέτικο δεν έχει νικήσει από το 2010.

Μπαρτσελόνα

Καθώς ο χρόνος περνά η Μπαρτσελόνα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου. Στο κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά αφού απέκλεισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα προημιτελικά με δυο νίκες. Είδη μετά τη νίκη στη Μπιλμπάο με 2-1 ήταν δεδομένο ότι οι Καταλανοί θα περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ στον επαναληπτικό σφράγισαν το εισιτήριο μετά το δύσκολο 3-1. Το πόσο υπολογίζει τους Βάσκους φάνηκε στις ενδεκάδες που παρέταξε, όπου ξεκίνησαν όλοι οι αστέρες εκτός από τον Busquets και τον Iniesta που έμειναν στον πάγκο. Την τελευταία αγωνιστική νίκησε δύσκολα τη Μάλαγα εκτός έδρας με 2-1. Για το σημερινό ντέρμπι οι δυνατότεροι παίκτες θα είναι στον αγωνιστικό χώρο εκτός από τον Νεϊμάρ, ο οποίος παραμένει ερωτηματικό και τον Jordi Alba που πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο.
Πιθανή εντεκάδα
Bravo – Dani Alves, Mascherano, Pique, Mathieu – Busquets, Iniesta, Rakitic – Messi, Suarez, Neymar(Munir)

Αθλέτικο

Για πρώτη φορά φέτος  μπορεί να ειπωθεί πως αυτή η ομάδα βρίσκεται σε κρίση καθώς για πρώτη φορά έχει 2 αγώνες χωρίς νίκη. Αυτή η καμπή ήρθε τη χειρότερη χρονική στιγμή πριν το ντέρμπι στο Camp Nou. Η κρίση δεν φαίνεται στο πρωτάθλημα καθώς το μόνο στραβοπάτημα της ήταν με τη Σεβίλλη εντός έδρας. Ο αγώνα έληξε 0-0 με την Αθλέτικο να μην καταφέρνει να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω το τελευταίο μισάωρο του αγώνα. Λόγω αυτής της ισοπαλίας έχασε την πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως  το χειρότερο ήταν ο αποκλεισμός από το κύπελλο.
Στη Θέλτα απέσπασε 0-0  που ήταν ένα αποτέλεσμα πρόκρισης για τα ημιτελικά, όμως στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 2-3 παρόλο ότι είχε παρατάξει την καλύτερη εντεκάδα εκτός του τερματοφύλακα Oblak. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός του ότι δέχθηκε 3 γκολ σε έναν αγώνα την ώρα που στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί σύνολο 8 γκολ φέτος. Θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Camp Nou, όπου ακόμα και η ισοπαλία θα είναι πολύτιμη. Ο Oblak επιστρέφει στην εστία του και ο A. Fernandez θα αντικαταστήσει τον Carrasco.
Πιθανή εντεκάδα 
Oblak – Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luis – Niguez, A. Fernandez, Gabi, Koke – Griezmann, Vietto


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου