Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , » Ανάλυση αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα 21/11

Ανάλυση αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα 21/11

Written By Unknown on Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 | 10:00 π.μ.

Αναλύσεις αγώνων : Ανάλυση αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα

Όπως είναι γνωστό αυτό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του ισπανικού ποδοσφαίρου με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ρεάλ υποχώρησε στη δεύτερη θέση μετά την πρώτη ήττα της φέτος στην προηγούμενη αγωνιστική. Η Μπαρτσελόνα έχει 3 βαθμούς περισσότερους από τη Ρεάλ, η οποία έχει την πίεση πριν τον αγώνα διότι δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά από την πρώτη θέση μετά τον αγώνα. Συνολικά η Ρεάλ έχει δείξει περισσότερα πράγματα φέτος από τη Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει προβλήματα όταν παίζει εκτός έδρας. Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ θα πάει στο El Clasico με την πίεση της δεύτερης θέσης που δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όπως όλα δείχνουν. Υπάρχουν φήμες για διαφωνίες μεταξύ του προπονητή Benitez και του Ronaldo, λόγω της κακής απόδοσης του Πορτογάλου σούπερ σταρ στους τελευταίους δυο αγώνες. Η Ρεάλ ήταν σχεδόν ακίνδυνη στους δυο αγώνες εναντίον της Παρί στο Champions League και κυρίως στον εντός έδρας αγώνα, που τελικά κατάφερε να κερδίσει.
Έχασε για πρώτη φορά φέτος την προηγούμενη αγωνιστική παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με το πανέμορφο γκολ του Ράμος. Μετά το γκολ ο αγώνας γύρισε και για πρώτη φορά φέτος η άμυνα ήταν τόσο αδύναμη που δέχθηκε 3 γκολ, τόσα όσα είχε δεχθεί εκτός έδρας συνολικά ως εκείνο τον αγώνα.
Στη Μαδρίτη έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ  και μια ισοπαλία από τη Μάλαγα. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών τελευταία και η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να δώσει χρόνο στον τερματοφύλακα Navas, τον αριστερό μπακ Marcelo, τον μέσο Isco και τον επιθετικό Benzema να αναρρώσουν. Ο Bale και ο James Rodriguez επέστρεψαν στην ομάδα, έτσι το μόνο ερωτηματικό είναι ο Ramos που τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο.
Πιθανή εντεκάδα
 Navas – Danilo, Pepe, Varane (Ramos), Marcelo – T. Kroos, Modric – Bale, J. Rodriguez, C. Ronaldo – Benzema

Μπαρτσελόνα

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι εξαιρετική φέτος, η Μπαρτσελόνα είναι η μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 3 βαθμούς διαφορά και μπορεί να παίξει χωρίς άγχος το πρώτο El Clasico στη Μαδρίτη. Φυσικά και θέλει τη νίκη, καθώς θα εδραιωθεί στην πρώτη θέση και θα δημιουργήσει πίεση στην αντίπαλο της, όμως βολεύεται και με την ισοπαλία.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μπαρτσελόνα φέτος είναι η άμυνα, με αποτέλεσμα να δέχεται περισσότερο από ένα γκολ σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο. Όμως βελτιώθηκε σε αυτό το τμήμα του παιχνιδιού τον τελευταίο καιρό και επιτέλους έχει 4 αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ.
Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι οι εκτός έδρας αγώνες όπου η Μπαρτσελόνα δεν εμφανίζεται δυνατή, κάτι το οποίο δεν είναι θετικό για το σημερινό αγώνα. Ο Messi δεν θα αγωνιστεί, καθώς δεν είναι αρκετά έτοιμος  όπως επίσης και ο Rakitic.
Από την άλλη πλευρά το δίδυμο Neymar και Suarez θα δείξουν το ταλέντο τους. Αποτελεί πρόβλημα το γεγονός πως ο Neymar είναι κουρασμένος από τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.
Πιθανή εντεκάδα
Bravo – Dani Alves, Mascherano, Pique, Jordi Alba – Busquets, S. Roberto, Iniesta – Munir, Suarez, Neymar

Εκτίμηση

Σε ένα τέτοιο ντέρμπι με τις αποδόσεις στα γκολ και τα οβερ να είναι τόσο πεσμένες  και τις δυο ομάδες να έχουν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις ούτε που το σκεφτόμαστε. Καλή λύση γι αυτούς που θέλουν να παίξουν σιγουράκια είναι το 1Χ στο 1,4. Οι υπόλοιποι βοήθεια σας.

SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου