Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » , , , » Ανάλυση αγώνα Αθλετικο - Λεβερκούζεν 17/3/15

Ανάλυση αγώνα Αθλετικο - Λεβερκούζεν 17/3/15

Written By Unknown on Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 | 12:04 μ.μ.

Αναλύσεις αγώνων : Ανάλυση αγώνα Αθλέτικο vs Λεβερκούζεν

Αθλέτικο

Η Αθλέτικο νίκησε οποιαδήποτε ομάδα φιλοξένησε στο Champions League φέτος. 3 νίκες με 10 γκολ υπέρ και κανένα κατά είναι αρκετά εντυπωσιακό επίτευγμα εντώς έδρας. Η Αθλέτικο παίζει καλό ποδόσφαιρο εντός έδρας στο πρωτάθλημα με 11 νίκες σε 14 αγώνες. Συνολικά η Αθλέτικο έχει χάσει μόνο 2 αγώνες σε 21 εντός έδρας αγώνες φέτος. Αυτή η εντυπωσιακή φόρμα εντός έδρας είναι απαραίτητη για την Αθλέτικο, αν θέλει να επιβιώσει από το ταλέντο της Λεβερκούζεν. Αν και προσπάθησε τα πάντα στον πρώτο αγώνα, η Αθλέτικο δεν μπόρεσε να σκοράρει στη Γερμανία. Με 52 γκολ υπέρ και μόλις 15 κατά στο Vicente Calderon η Αθλέτικο έχει κίνητρο να νικήσει την Λεβερκούζεν. Η μόνη ανησυχία για τους Ισπανούς είναι το μικρό διάστημα μεταξύ των αγώνων, καθώς είχαν αγώνα 3 μέρες πριν. Με 3 ισοπαλίες στη σειρά η Αθλέτικο θα δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη, παρά το καλό ευρωπαϊκό της πρόσωπο. Το γκολ δεν έρχεται εύκολα, με μόλις 1 γκολ να έχει επιτευχθεί στους 3 τελευταίους αγώνες και η απουσία του βασικού αμυντικού Diego Godin θα μπορούσε να επιτρέψει στους επισκέπτες να σκοράρουν. Ο Μάριο Μάντζουκιτς επιστρέφει μετά την τιμωρία του στον τελευταίο αγώνα με την Αθλέτικο και αναμένεται να τροφοδοτηθεί με μπαλιές αρκετές φορές από τους συμπαίκτες του για να προσπαθήσει να διευρύνει τα 5 γκολ που έχει πετύχει σε 7 εμφανίσεις στο Champions League φέτος.

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν τα έχει πάει καλά εκτός έδρας φέτος στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με μόλις 1 ήττα σε 4 αγώνες. Έχει ένα γκολ πλεονέκτημα επί της Αθλέτικο και πηγαίνει στη Μαδρίτη αποφασισμένη. Αυτή η νίκη ήρθε στον πρώτο αγώνα από τον συνδυασμό της καλής αμυντικής λειτουργίας με ένα γκολ από τον Hakan Calhanoglu στο 57', ο οποίος έχει πετύχει 3 γκολ σε 9 αγώνες Champions League. Τρέχει ένα πολύ καλό σερί 5 νίκων σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλύτερο σε αυτό το σερί είναι πως έχει 0 γκολ παθητικό σε ένα ρεσιτάλ αμυντικής λειτουργίας. Εκτός έδρας φέτος η Λεβερκούζεν έχει αποδώσει πολύ καλά αμυντικά, επιτρέποντας μόλις 1 γκολ στους γηπεδούχους κατά μέσο όρο σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν θα επιτρέψουν στην Αθλέτικο να σκοράρει εύκολα, όπως συνηθίζει εντός έδρας φέτος, και θα προσπαθήσει το καλύτερο για να πάρει την πρόκριση σήμερα.

Εκτίμηση

Θα τα δώσει όλα η Αθλέτικο για να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα και πιθανόν να κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η Λεβερκούζεν είναι δυνατή αμυντικά  και έχει γρήγορους παίκτες για να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Over 2.0,2.5  ή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.
SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου